Volg de Tour de France via Widgets en Gadgets

Wat is het?
Met de NOS Tour de France widget mis je geen moment meer van de Tour. Deze widget kan je namelijk zeer eenvoudig in je persoonlijke omgeving zoals Hyves, Facebook, iGoogle, Netvibes (en meer) plaatsen. Klik op de Beemway button of kijk naar de instructies hieronder. Dus ook als je op je werk, thuis of op school zit kan je alles volgen. Ook leuk voor je vrienden!

Hoe werkt het?

Wat zie ik?
In de widget zie je alle informatie over de huidige of aanstaande etappe. Als de kopgroep wordt teruggehaald door het peloton zie jij de voorsprong per seconde slinken. Als er een nieuwe gebeurtenis tijdens de etappe op de website wordt beschreven zie jij dat als eerste. Via het tabblad "e;Video"e; zie je een overzicht van het meest recente videomateriaal.

MAC Widget

Er is een speciale widget voor Apple Macintosh gebruikers. Een widget is een mini applicatie die u op uw dashboard kunt installeren. Op die manier kunt u de Tour de France optimaal volgen. In de widget is de livestream van de Tour de France te zien en kunt u zelf kiezen tussen het TV commentaar of Radio Tour de France.
Download de MAC MAC Widget

Vista Gadget

Let op: Deze gadget werkt uitsluitend op computers met Windows Vista, en dus niet met Windows XP, 2000, 98 en 95. Download de gadget door op de link te klikken. Installeer de gadget door dubbel te klikken op de download op je computer. De gadget opent zich nu in de sidebar van Windows Vista. Indien de sidebar niet staat ingeschakeld moet dat eerst gebeuren. Het duurt even voordat de livestream wordt opgestart. Als je op de gadget klikt ga je naar de speciale NOS Tour de France site, waar je de livestreams in hoge kwaliteit kunt volgen. Als er geen livestream is, krijg je een tekst in beeld.
Download de Vista Gadget