Nieuws

15-08FietsBandje: winnaar bekend

FietsBandje: winnaar bekend

De beste FietsBandje-bijdrage is bekend! De winnaar van de fiets: "Een sportieve Tour de France!"

> lees meer  

08-08Vijfde dopinggeval Tour'08

Vijfde dopinggeval Tour'08

Het Franse antidopingbureau AFLD heeft bekend gemaakt dat in de Tour een vijfde renner is betrapt op dopinggebruik.

> lees meer  

30-07Riccò geeft dopinggebruik toe

Riccò geeft dopinggebruik toe

Riccardo Ricco, tweevoudig etappewinnaar, heeft toegegeven doping te hebben gebruikt tijdens de Tour de France.

> lees meer Bevat video

> augustus

> juli

> juni

 

12-07Reus te gast in Sportzomer

Mart Smeets ontving zaterdagavond in Studio Sportzomer Kai Reus. De wielrenner gaf zijn mening over de etappe van die dag, maar deed ook een boekje open over zijn ongeluk tijdens de Tour van 2007. 

De jonge Wielrenner raakte precies één jaar geleden zwaargewond bij een trainingsongeval in de Alpen. Hij werd in het Franse Grenoble geopereerd aan een bloeding in zijn hoofd en werd daarna enige tijd in coma gehouden. 

De toedracht van het ongeluk was niet duidelijk. Reus was vertrokken voor een trainingsrit en werd later bewusteloos langs de weg gevonden. Hij bleek ook een gebroken sleutelbeen en drie gebroken ribben te hebben.

Reus was in Frankrijk samen met collega Leon van Bon gasten van de Rabobank te begeleiden in een beklimming van een berg. "Wat er met hem gebeurd is, weten we niet", zei een woordvoerder van de ploeg destijds. "Hij ligt aan de beademing, de artsen hopen hem in de loop van de ochtend te laten ontwaken. Vannacht hebben ze nog een ct-scan gemaakt, gelukkig bleken daar geen verdere complicaties uit."